About


MostlyKnitting er baseret på en enorm kærlighed for strik, organisering og kvalitet.

Jeg hedder Mathilde Kjøbsted, og er ejer af MostlyKnitting, der blev grundlagt i år 2020. Mit strikke-eventyr begyndte samme år, og det stopper formentligt ikke igen. Jeg har lidt af svær angst siden barndommen, men strik har hjulpet mig til at få det bedre. At fordybe sig i andet end destruktive tanker, og på samme tid udrette smukt håndværk, har været nøglen for mig. Siden maj 2020 har jeg delt strikkeinspiration og talt om angst på min Instagramprofil, @mostlyknitting. 

Jeg opdagede dog hurtigt, at strikke-verdenen kan være svær at holde struktureret og organiseret. Og for mig gælder det, at rod omkring mig er lig rod i hovedet. Jeg har derfor udformet My Knitting Journal, som blev MostlyKnittings første skud på stammen. Journalen hjælper mig til at holde styr på alt strikke-relateret – måske kan den også hjælpe dig? Læs mere her.

Sidenhen er jeg begyndt at udvikle egne strikkeopskrifter, og jeg nyder at lade min kreativitet udfolde sig. Jeg holder meget af feminint og elegant strukturstrik, der på samme tid skal fremstå enkelt. Kvag min uddannelse inden for Medievidenskab på Aarhus Universitet, er jeg meget fokuseret på at fremstille letlæselige opskrifter, alle skal kunne strikke med på. 

Følg med på Instagram for at se mere. 

De bedste hilsner fra